Update Coronavirus

Zoals u wellicht hebt vernomen in de persconferentie van het kabinet van maandag 23-03-2020 j.l. zijn de maatregelen rondom het coronavirus verder aangescherpt. Deze aanscherping heeft gevolgen voor de paramedische beroepen, waaronder ook de fysiotherapie valt.

Concreet betekent dit het volgende:
- Wij kunnen u alleen op afstand behandelen en begeleiden middels beeldbellen, telefonische consulten en het faciliteren van oefenstof om uw revalidatie/behandeling zo goed mogelijk te begeleiden in de komende periode. - In uitzonderlijke gevallen kunnen we u op de praktijk behandelen na overleg en op verwijzing van huisarts of specialist. Deze bepaalt of begeleiding in de praktijk noodzakelijk is.

Wanneer u geen van de symptomen heeft die zijn afgegeven door het RIVM, mogen wij u in dat geval begeleiden inachtneming van de 1.5 meter regel. Ook hierbij gaat de voorkeur uit naar begeleiding cq advies op afstand door middel van beeldbellen/telefonisch consult.

Voor behandeling op afstand kunt u zich aanmelden via ons mailadres:
Info@boonfysio.nl

Momenteel is het voor ons niet mogelijk om fysieke behandelingen in te plannen. Wij wachten tot het RIVM groen licht geeft en verwelkomen u dan weer graag in onze praktijk! Wij betreuren het besluit maar dragen graag bij aan het onder controle krijgen van dit virus, zoals ingezet door de overheid. Vanaf vandaag zullen wij met alle cliënten die bij ons in behandeling zijn persoonlijk contact opnemen om de verdere mogelijkheden te bespreken. Wij doen met ons team onze uiterste best om u in deze moeilijke tijd op een passende manier op afstand te begeleiden.

We houden contact… Blijf veilig en gezond!

Boon & van Oort Fysiotherapie

Maak een afspraak of neem contact met ons op